Vastgoedstyling

 

Wil je graag je (huur)huis of bedrijfspand verkopen? Of staat je huis al langere tijd te koop? Wat nu te doen? Het begint allemaal met een goede presentatie!

Als gecertificeerd vastgoedstylist weet ik als geen ander hoe je een woning op de juiste manier in de markt zet. Je wilt immers dat dit zo soepel en snel mogelijk verloopt en dat het tegen de hoogste prijs wordt verkocht.

Met vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd, wordt je woning verkoopklaar gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek. Hoe sneller een grote groep potentiële kopers wordt bereikt, hoe beter de onderhandelingspositie. Dit maakt de kans op een snelle verkoop tegen de beste prijs vele malen groter.

De eerste indruk begint bij het kijken van foto’s en misschien wel een filmpje op het internet. We moeten er dus voor zorgen dat deze foto’s zo uitnodigend zijn dat de potentiële kopers een bezichtiging plannen. Een eerste indruk bij potentiële kopers kun je nooit veranderen en is dus cruciaal.

Wanneer een afspraak voor een bezichtiging is gepland dan gaan de potentiële kopers in de tussentijd het voor- en achteraanzicht van de woning en ligging bekijken. Het is dus belangrijk om deze details niet te vergeten en ervoor te zorgen dat het vooraanzicht van de woning óók aantrekkelijk is. Zeker wanneer er meerderen woningen in één straat te koop staan. Tijdens de bezichtiging is het belangrijk dat de woning ruimtelijk oogt. Want de meest voorkomende reden om te gaan verhuizen is namelijk dat ze op zoek zijn naar meer ruimte. Dit begint bij de entree. Daarom is het van belang dat deze optimaal gepresenteerd wordt.

Zo heb ik nog veel meer tips en tricks en doorloop ik samen het hele proces, waardoor het verkopen van je huis, bedrijfspand of huurwoning zelfs leuk wordt. Ik werk volgens de hands-on aanpak, hierdoor kan je huis zelfs binnen één dag al verkoopklaar zijn. Samen gaan we ervoor zorgen dat potentiële kopers direct een goed gevoel krijgen bij binnenkomst.

Ben je nu enthousiast geworden? Dat snap ik wel, verkoopstyling is een dienst dat zich snel terug verdiend. Ik help je graag!

Meer info over werkwijze en tarieven?

Lees verder

Nieuwe website

Mijn bedrijf heet voortaan Ambiance Interieur.

Om naar mijn nieuwe website te gaan klik op

https://ambianceinterieur.nl/.


This will close in 0 seconds