Werkwijze en tarieven interieur en lifestyle fotografie

Jouw product, merk, interieur of bedrijf verdient de aandacht en kan door mij professioneel worden vastgelegd. Het gaat tegenwoordig allemaal om de beelden die het juiste gevoel over brengen aan klanten met dat ene specifieke doel. Jouw imago en visie moet in beelden direct duidelijk zijn. Als professioneel lifestylefotograaf kan ik meedenken aan de presentatie van jouw product.

Door middel van lifestylefotografie speel ik graag in op het gevoel van mensen.
Het gaat om pure foto’s die de werkelijkheid weerspiegelen. Als lifestylefotograaf weet ik de vertaal slag te maken naar mooie sfeer foto’s waarbij het product, merk, interieur of bedrijf centraal staat. Studio A. Fotografie & Styling denkt ‘out of the box’, op een creatieve manier en uitvoering technisch perfect. Ook leg ik met mijn oog voor detail en ervaring als interieurstylist unieke beelden vast. Zo komen de foto’s het beste tot hun recht.

Bij mijn bedrijf valt bedrijfsfotografie, oftewel commerciële fotografie, ook onder lifestyle fotografie. Het gaat immers om de sfeer en het gevoel die vastgelegd dienen te worden. Dit is bij elke bedrijf, merk, collectie of product anders.

Verder hou ik als interieurfotograaf van mooie interieurs en maak ik het liefst van ieder huis een mooie fotoreportage. Om mijn portfolio up-to-date te houden ben ik altijd opzoek naar unieke en mooie woningen om te fotograferen. Deze reportages kan ik, in overleg, verkopen aan magazines.

WERKWIJZE

Wil je het imago van je bedrijf of merk op een stijlvolle wijze laten vastleggen?
Wil je het interieur van je bedrijf of winkel laten fotograferen?
Wil je jouw interieur laten vastleggen voor in een magazine?
Wil je je werk als architect, interieurarchitect of interieurontwerper op een mooie wijze presenteren?

Voor al deze interieur en lifestyle opdrachten kun je me bereiken via info@studioafotografie.nl.
Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we kijken wat je specifieke wensen zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ook sta ik open voor het fotograferen van bruiloften. Ongedwongen prachtige foto’s maken van jullie grote dag en die sfeer op een juiste manier vast te leggen is stiekem ook een passie van mij.

TARIEVEN

Fotografie: €75,00 per uur
Nabewerking: €55,00 per uur

Tarief dagdeel 4 uur fotografie op locatie incl. nabewerking: € 400,-
Tarief 2 dagdelen 8 uur fotografie op locatie incl. nabewerking: € 750,-

Voor reiskosten wordt een tarief van €0,39 per km gerekend vanaf Tienray.
Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven zijn excl. BTW en reiskosten.